Nytt expansionspaket till The Sims

Ett spel som nog de flesta någon gång har provat på är The Sims som under sina år på marknaden även lockat de som inte är speciellt intresserade av spel i övrigt att bänka sig framför datorn. Hittills har man släppt tre olika upplagor av det populära spelet och man planerar redan en fjärde.

Till dessa så släpps det med jämna mellanrum olika tilläggsspel som gör ditt spelande ännu roligare. Till exempel kan du köpa spel som gör att du kan ha husdjur, resa till andra världsdelar eller köpa dig ett hus på stranden. Nu är det dags för ytterligare ett så kallat expansionspaket där en hel del nya funktioner väntar.

The Sims 3 Roaring Heights låter dig som spelare uppleva en helt ny värld vid namnet Roaring Heights, som är den glittrande staden precis vid stranden. Här kan du utöver att besöka stranden även åka runt i din gamla nyrenoverade bil och besöka olika spännande platser. Som i alla andra expansionsspel så får du här tillgång till en mängd nya prylar och kläder till din sim, samt ett flertal nya grannar i din stad. Bland annat kommer den kända familjen Capp tillbaka från Sims 2 och flyttar i i den nya staden.

En ny funktion för spelet är det som kallas för renoveringsobjekt. Här kan du meka och renovera med din bil för att få till den drömbil som du alltid har önskat dig!

Spelet släpps till PC/Mac den 12 februari.

No comments yet.

Lämna ett svar